als warme broodjes over de toonbank vliegen


als warme broodjes over de toonbank vliegen 1.0

((vooral) in Nederland)

snel en gemakkelijk verkopen

Algemene voorbeelden


Hoe zaalhockeysticks als warme broodjes over de toonbank vliegen. In de rubriek 'Koopman' lopen we leuke Bossche zaken binnen en vragen we wat nu hét meest verkochte of meest populaire product is. We stappen de sportzaak van Henk van Pelt aan de Hinthamerstraat binnen. In de winkel kun je terecht voor equipment voor veel verschillende sporten. Henk van Pelt: "Het is wel moeilijk om één ding te noemen dat het meest populair is." Hij denkt na en zegt dan: "De zaalsticks zijn erg in, want het zaalseizoen is in volle gang. Iedereen komt deze sticks halen, maar ook zaalhandschoenen en zaalschoenen. We hebben het veldseizoen gehad, dat begint in maart pas weer."

https://indebuurt.nl/denbosch/bedrijvigheid/de-koopman/hoe-zaalhockeysticks-als-warme-broodjes-over-de-toonbank-vliegen~13775/,

Als warme broodjes over de toonbank vliegen ze: de kunststof ijsbanen, ontwikkeld door het Groningse bedrijf Betech Kunststoffen. Nu de kans op een ritje over het natuurijs de laatste jaren steeds kleiner wordt, wint de kunststof ijsbaan steeds verder aan terrein.

https://economie.groningen.nl/nieuws/groningse-kunststof-ijsbanen-gaan-als-warme-broodjes,